Benieuwd naar onze diensten?

BEKIJK DE DIENSTEN VAN KENSØN

Social advertising

Zichtbaarheid in de digitale hoofdstraat was nog nooit zo belangrijk als nu. Vergroot de naamsbekendheid, waardevolle contactmomenten én conversies via LinkedIn, TikTok, Snapchat, Instagram, Facebook en Youtube!

Contentmarketing

Unieke concepten en content bedenken: dat maakt jouw organisatie onderscheiden en geeft ons een enorme kick! Wij verzorgen de juiste content, in het juiste formaat, voor het juiste kanaal op het juiste moment samen met onze designers, animators, copywriters en videografen!

Data vraagstuk inventariseren

Het in kaart brengen van het bedrijfsmodel en de bedrijfsprocessen middels no-nonsense workshops.

Datavisualisatie

Het analyseren en visualiseren van kwalitatieve en kwantitatieve data van interne én externe bronnen met als doel belangrijke informatie beschikbaar te stellen zodat belangrijke beslissingen op onderbouwde wijze genomen kunnen worden.

Training

Uw medewerkers belend of juist behendig maken met o.a. LinkedIn Advertising, LinkedIn Sales Navigator, Facebook Advertising of Instagram Advertising? Laat dat aan onze training specialisten over. Afhankelijk van de aanwezige kennis/kunde bieden wij verschillende trainingen aan.

Google Search Advertising

Inspelen op het zoekgedrag in Google? Daar helpen we je bij. We draaien aan alle SEA-knoppen voor de allerbeste prestaties: een grote zichtbaarheid én goede CPC.

Marketplace optimalisatie

Met de komst van Amazon in Nederland kunnen “first movers” een groot concurrentievoordeel behalen. Wij bieden ondersteuning in marketplace optimalisatie. Van product page tot content optimalisatie, het boosten van ratings en reviews tot advertising campagnes. Zo zorgen onze specialisten voor meer zichtbaarheid én sales.

B2B lead generatie

Het converteren van anoniem websiteverkeer naar sales qualified leads, het geautomatiseerd en gepersonaliseerd opvolgen van sales qualified leads en het verstrekken van intelligente informatie aan het sales team zodat meer deals kunnen worden gesloten. Laat dat maar aan ons over!

Data integratie

Door data te integreren word alle relevante informatie toegankelijk voor iedereen binnen de organisatie. Zo krijgt sales de juiste informatie aangereikt om beter te onderhandelen en hoeven medewerkers bijvoorbeeld de kredietwaardigheid van een klant niet meer handmatig te checken. Tevens heeft iedereen altijd de beschikking tot de laatste informatie.

E-mailmarketing

Door regelmatig een e-mail te sturen blijf je top-of-mind bij jouw doelgroep én kun je de band met je doelgroep versterken! Onderschat de effectiviteit van e-mail marketing i.c.m. automation zeker niet.

Audit laten uitvoeren?

Benieuwd waar onze professionals het verschil kunnen maken?

× Heb je een vraag? Stel hem gerust!