Benieuwd naar data science?

Van big data naar beslissingen

Van data consultancy tot data visualisatie. Onze experts staan voor je klaar in elke stap van het big data analytics proces: het begeleiden van verandertrajecten, organiseren van workshops, plannen van interviews, visualiseren van data of beantwoorden van vraagstukken en het opleveren van intelligence reports.

Business consultancy

Door het bedrijfsmodel, de bedrijfsprocessen, doelstellingen en informatiebehoefte in kaart te brengen kunnen we zorgen voor een efficiënt proces mét voldoende draagvlak. Wij leveren maatwerk en begeleiden verandertrajecten middels no-nonsense workshops en interviews.

Datavisualisatie

Door de beschikbare data van interne en externe data bronnen te modelleren en te visualiseren is het mogelijk om analyses te maken en intelligente beslissingen te nemen.

Data integratie

Door data te integreren kan alle relevante informatie toegankelijk worden gemaakt voor iedereen binnen de organisatie. Zo krijgt sales de juiste informatie aangereikt om beter te onderhandelen en hoeven medewerkers bijvoorbeeld de kredietwaardigheid van een klant niet meer handmatig te checken. Tevens heeft iedereen altijd de beschikking tot de laatste informatie. In deze stap brengen we de interne en externe databronnen in kaart. Zodra de as-is en to-be situatie in kaart zijn gebracht zetten we het ETL-process in gang (extract, transform, load) ter voorbereiding op de laatste stap: datawarehousing.

Benieuwd naar ons werk?

Data consultant, Guy Hombleu, nam deel aan de Maven Analytics Toys Data Challenge ter inspiratie van de KENSØN community. Maven Analytics publiceert elke maand (publiekelijk) een dataset met bijbehorende data challenge met als doel het uitdagen van data analisten zodat zij nog beter worden in het analyseren van data en het omzetten van data naar inzicht. Benieuwd naar de key-insights o.b.v. verkoop-, inkoop-, item- en voorraadgegevens? Klik hier en bekijk het gepubliceerde PowerBi dashboard.

Binnen 30 minuten je kansen bespreken?

Benieuwd waar de kansen voor jouw organisatie liggen op het gebied van big data analytics? Neem contact op!

× Heb je een vraag? Stel hem gerust!